Foto på bowlingbanor i discoljus.

Bowlinghall tävlingsgodkänd

Idrottsgårdens bowlinghall är i toppskick och godkänd för tävlingar fem år framåt. Det är resultatet av den inspektion som gjorts i dagarna.

I måndags besökte Olli Haakana Idrottsgårdens bowlinghall för att inspektera och göra kontrollmätningar av banorna. Olli har över 30 års erfarenhet av bowling. På uppdrag av Finlands bowlingförbund utför han inspektioner i hela Finland. 

Vid den muntliga genomgången efteråt var Ollis betyg till hallen som helhet mycket gott. Mariehamns stad har bra banor, laminatet är av bästa kvalité och kommer att hålla många år till. 

"Vi väntar nu på det skriftliga protokollet från Ollis besök. Några mindre justeringar av laminatet ska göras så snart vi fått detta", berättar enhetsledare Kim Berglund. "Det är glädjande att vår anläggning fick så mycket beröm", fortsätter Kim. Olli framhöll att vi har de bästa bowlingmaskinerna och scoringsystemet, till och med käglornas skick fick beröm.  

Hallen är i och med detta en tävlingsgodkänd hall under fem år framåt.  

Idrottsgården

Kansli och kassa
Idrottsgården, kultur- och fritidssektorn
Neptunigatan 23
Skapad
Publicerad
Uppdaterad

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Mariehamns stad cannot guarantee the accuracy of the translation.