Ta kontakt, ge synpunkter och tips

Skicka oss dina synpunkter, tips eller konkreta förslag på förändringar i stadens verksamheter via formuläret nedan. Här hittar du också länkar till andra kontaktformulär.

Vill du få hjälp i ett specifikt ärende? På webbplatsens olika sidor finns kontaktrutor med kontaktuppgifter till den som kan svara på frågor om det den aktuella sidan handlar om. Alla kontaktrutor är samlade på sidan Kontaktpersoner. Du är även välkommen att ringa till vår telefonväxel på +358 18 5310.

Lämna synpunkter, tips eller förslag

Undvik att sända känsliga uppgifter via formuläret.

Vill du att vi kontaktar dig?
Du får vara anonym, men då har vi ingen möjlighet att återkomma till dig med information om hur vi har behandlat din synpunkt. Din synpunkt kommer att databehandlas och registreras.

Tänk på att i princip all post till Mariehamns stad är en allmän handling. Det innebär att allmänheten och massmedia har rätt att få ta del av de synpunkter som kommunen får in, om de begär det. Mariehamns stads behandling av personuppgifter sker i enlighet med bestämmelserna i EUs dataskyddsförordning.

Växel och reception

Mariehamns stad
Stadshuset, Torggatan 17
Telefontid vardagar kl. 8.00‐16.15 Besökstid vardagar kl. 9.00‐15.00

Stadsmiljösektorns journummer

För nödsituationer efter arbetstid som t.ex. vatten- och avloppsläckor, trasiga fönster eller skador på stadens fastigheter, nedblåsta träd eller hinder på vägar, ring +358 18 531599.

Skapad
Publicerad
Uppdaterad

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Mariehamns stad cannot guarantee the accuracy of the translation.