Två unga tjejer spelar discgolf och havets ses i bakgrunden

Motion och friluftsliv

Upptäck glädjen och friheten i att röra på dig i Mariehamns natursköna miljöer. Oavsett om du föredrar morgonjoggar, kvällspromenader eller utomhusträning, har vår stad något att bjuda på. Här hittar du allt från skogsbeklädda motionsspår till moderna utegym. Ta med dig nära och kära för att utforska vad Mariehamn kan erbjuda – helt utan kostnad!

Här finns grönområden och natur- och friluftsområden, badstränder och småbåtshamnar, ridhus och fiskemöjligheter, idrottsanläggningar samt en ungdomsgård och fritidsledare för barn och unga - alltid inom nära räckhåll. Det är helt enkelt lätt att ägna sig åt sina favoritsysslor.

Du kan promenera längs olika promenadvägar runt hela Mariehamn eller följa de olika motionsspåren som finns på olika platser i staden och som snörika vintrar är försedda med skidspår. Vill du gå en temapromenad i staden, besök sidan Stadsvandringar. För sommarens badstunder finns flera allmänna badplatser och vintertid finns möjlighet till vinterbad. I badhuset Mariebad kan du bada året om. Småbåtplatser finns att hyra från Mariehamns hamn för den som har egen båt. För den som är trädgårdsintresserad finns kolonilotter att hyra.

Läs mer om alla olika friluftsområden, motionsspår, badplatser med mera via länkarna i menyn.

 

Skapad
Publicerad
Uppdaterad

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Mariehamns stad cannot guarantee the accuracy of the translation.