Ett par dansar utanför stadsbiblioteket under kulturnatten.

Kom och gör kultur för oss

Nu har du chansen att förverkliga dina idéer!

Har tänkt på något kul evenemang du skulle vilja genomföra? Nu har du chansen att tuta och köra. Vi på Mariehamns kultur- och fritid söker enskilda kulturutövare, arbetsgrupper eller föreningar som vill jobba med oss för att ta fram nya kulturupplevelser.

Vad vi är ute efter

Vi söker koncept som är lågtröskel-evenemang, i form av enskilda evenemang, någon typ av workshop eller minikurs som tar max 4 veckor. Vi är intresserade av allehanda kulturformer: måleri, föreläsningar, dans, musik mm.

Våra huvudsakliga målgrupper

Evenemangen ska i första hand rikta sig till äldre eller barn och unga. Upplevelserna ska vara inkluderande. Det innebär att vi premierar koncept som är åldersöverskridande och tillgängliga för så många som möjligt.

I Mariehamn

Evenemangen ska äga rum i Mariehamn i någon av stadens lokaler, t.ex. stadsbiblioteket, något av äldreboendena eller Uncan.

Vad Mariehamns stad bidrar med

Vi finns där för dig och hjälper dig att renodla ditt koncept och vara bollplank under processen. Vi sköter också marknadsföringen av evenemanget. Du står för innehållet, vi tar hand om paketeringen.

Vill du göra kultur för oss? Fyll i vårt Microsoft forms-formulär. Vi hör av oss inom två veckor med svar om vi vill gå vidare med konceptet.

Skapad
Publicerad
Uppdaterad

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Mariehamns stad cannot guarantee the accuracy of the translation.