Bilden visar två tjejer som spelar biljard och en kille tittar på

Gruppaktiviteter

Vi ordnar gruppaktiviteter som kill- och tjejgrupper och olika aktivitetsgrupper.

Här på Uncan kan vi också ordna temakvällar och evenemang som discon, teater och andra spelningar. Har du en idé på vad vi kan göra så ska vi med gemensamma krafter försöka ordna detta. Tillsammans gör vi Uncan till ett ställe där vi kan trivas.

Aktuella grupper

Gruppverksamheten varierar beroende på önskemål, efterfrågan och resurser. Vi samarbetar även med olika aktörer för att kunna erbjuda ännu mer. Just nu har vi inga tjej- och killgrupper men flera andra grupper på gång och uppdaterar vartefter om ändring sker.

Dans för Hälsa

En dansgrupp för ungdomar i åk 6-9 på hela Åland där målet är att stärka den psykiska hälsan. Vi följer metoden Dans för Hälsa där rörelseglädje, kravlöshet och avslappning är i fokus. Ledare för dansen är Louise Dahl från Mariehamns stad och Mikaela Johansson från Folkhälsan på Åland. För mer information eller anmälan kontakta louise.dahl@mariehamn.ax via mail.

Ninnigrupp

Gruppverksamhet för barn och unga med erfarenhet av vuxna i hemmet med psykisk ohälsa eller missbruk. Det finns flera olika grupper för barn och ungdomar i åldern 10-18 år. Även sommarläger ordnas. Rädda Barnen är samordnare för dessa grupper och mer information finns på deras hemsida.

Målargrupp

I Uncans ateljé har ungdomar i åk 6 upp till 18 år möjlighet att delta i en sluten målargrupp på måndagar. Kontakta ungdomsledare Mio Sommardahl för mer information.

Grupper i Uncans studio

Olika grupper, workshops och kurser ordnas i Uncans studio, bland annat rap, beats, DJ och elektronisk musik. Tillfällena leds av ungdomsledare tillsammans med utomstående aktörer. Kontakta ungdomsledare Carl Holm för mer information.

Testpatrullen

Uncans testpatrull är för åk 6-9. Testpatrullen utför olika tester som filmas och läggs ut på våra sociala medier. Det kan till exempel vara olika smaktester, testa life hacks och se om de fungerar, eller prova på olika aktiviteter. Kontakta ledande ungdomsledare Patrik Eriksson om du vill vara med.
 

Ungdomsgården Uncan

Ungdomsenheten, kultur- och fritidssektorn
Norra Esplanadgatan 8
Skapad
Publicerad
Uppdaterad

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Mariehamns stad cannot guarantee the accuracy of the translation.