Bilden visar två tjejer som spelar biljard och en kille tittar på

Gruppaktiviteter

Vi ordnar gruppaktiviteter som kill- och tjejgrupper och olika aktivitetsgrupper.

Här på Uncan kan vi också ordna temakvällar och evenemang som discon, teater och andra spelningar. Har du en idé på vad vi kan göra så ska vi med gemensamma krafter försöka ordna detta. Tillsammans gör vi Uncan till ett ställe där vi kan trivas.

Aktuella grupper
Gruppverksamheten varierar beroende på önskemål, efterfrågan och resurser. Vi samarbetar även med olika aktörer för att kunna erbjuda ännu mer. Just nu har vi inga tjej- och killgrupper men flera andra grupper på gång och vi uppdaterar vartefter om ändringar sker.

Dans för Hälsa
En dansgrupp för ungdomar i åk 6-9 på hela Åland där målet är att stärka den psykiska hälsan. Vi följer metoden Dans för Hälsa där rörelseglädje, kravlös dans och avslappning är i fokus. Ledare är Louise Dahl, Mariehamns stad och Mikaela Johansson, Folkhälsan på Åland. Platser finns. För mer information eller anmälan kontakta louise.dahl@mariehamn.ax via mail.

Ninnigrupp
Gruppverksamhet för barn och unga som har vuxna i sin närhet med psykisk ohälsa eller missbruk. Detta ordnas i samarbete med Rädda Barnen på Åland och mer information finns på deras hemsida.

Målargrupp
I Uncans ateljé har unga möjlighet att delta i en sluten målargrupp. Kontakta ungdomsledare Mio för mer information.

Grupper i Uncans studio
Olika grupper och workshops eller kurser ordnas i Uncans studio. Kontakta ungdomsledare Calle för mer information.

Uncans testpatrull
Testpatrullen utför olika tester som spelas in och läggs ut på våra sociala medier. Det kan till exempel vara olika smaktester, testa life hacks och se om de funkar, eller prova på olika aktiviteter. Gruppen är full men vi uppdaterar när nya ungdomar har chansen att vara med.

 

Ungdomsgården Uncan

Ungdomsenheten, kultur- och fritidssektorn
Norra Esplanadgatan 8
Skapad
Publicerad
Uppdaterad

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Mariehamns stad cannot guarantee the accuracy of the translation.