stort blått trähus
Rådhuset på Stora gatan 11 B i Mariehamn.

Rådhuset

Rådhuset är en samlingsplats för inflyttade. Här hittar du idag stadens integrationsenhet och informationskontoret Kompassen.

Till Rådhuset är alla välkomna. Stadens integrationsenhet och informationskontoret Kompassen finns här för att ge information och vägledning till nyinflyttade. 

Vi arbetar även aktivt med att skapa delaktighet i samhället för alla inflyttade i Mariehamn och på Åland genom att tillsammans anordna olika aktiviteter. I Rådhuset bedriver vi även olika projekt som riktar sig mot målgruppen, läs mer under sidan projekt. 

Öppettider 

Rådhuset har öppet för drop in tisdag-torsdag kl.13.00-16.00. 

Övrig tid enligt planerade aktiviteter eller enligt överenskommelse.

Integrationsenheten

Integrationsenheten finns här för att hjälpa dig som flyttat till Mariehamn. Vi kan hjälpa dig att hitta information och vägleda dig i din nya hemstad.

Informationskontoret Kompassen

Informationskontoret Kompassen är en plats dit du som är ny på Åland kan komma för att få information om stort och smått i det åländska samhället. Kompassen finansieras av Ålands Landskapsregering. 

Sofie Roxbäck

Integrationssamordnare
Stadsledningen
Skapad
Publicerad
Uppdaterad

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Mariehamns stad cannot guarantee the accuracy of the translation.