stort blått trähus
Rådhuset på Stora gatan 11 B i Mariehamn.

Rådhuset

Rådhuset är en samlingsplats för inflyttade. Här hittar du idag stadens integrationsenhet och informationskontoret Kompassen.

Till Rådhuset är alla välkomna. Stadens integrationsenhet och informationskontoret Kompassen finns här för att ge information och vägledning till nyinflyttade. 

Vi arbetar även aktivt med att skapa delaktighet i samhället för alla inflyttade i Mariehamn och på Åland genom att tillsammans anordna olika aktiviteter. I Rådhuset bedriver vi även olika projekt som riktar sig mot målgruppen, läs mer under sidan projekt. 

Öppettider 

Rådhuset har öppet för drop-in tisdag, onsdag, torsdag kl.13.00-16.00. 

Övrig tid enligt planerade aktiviteter eller enligt överenskommelse.

Integrationsenheten

Integrationsenheten ger information och vägledning till dig som flyttat till Mariehamn. Vi kan hjälpa dig att få svar på dina frågor och hjälpa dig att hitta rätt i din nya hemstad.

Informationskontoret Kompassen

Informationskontoret Kompassen ger dig som har flyttat till Åland från ett utomnordiskt land vägledning och information om stort och smått i det åländska samhället. Kompassen finansieras av Ålands Landskapsregering. 

Rådhuset

Stadsledningen
Adress: Stora gatan 11 B
Telefontider: Måndag-torsdag kl. 10.00-15.00. Besökstider: Tisdag, onsdag, torsdag kl. 13.00-16.00. Övriga tider enligt överenskommelse.

Sofie Roxbäck

Integrationssamordnare
Stadsledningen
Skapad
Publicerad
Uppdaterad

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Mariehamns stad cannot guarantee the accuracy of the translation.