Prenumerera

Det finns tre olika typer av prenumeration du kan välja för att följa vad som händer inom Mariehamns stad. E-post, nyhetsbrev och RSS.

Nyhetsbrev om kultur och fritid

Håll dig uppdaterad med vad som händer inom kultur- och fritidssektorn och få information om bidrag som kan sökas. Det finns två nyhetsbrev. Det ena handlar om kulturevenemang och vad som händer i Mariehamns stadsbibliotek. Det andra handlar om idrott och fritid. Du kan när som helst välja att avbryta prenumerationen.

Anmäl dig via e-formuläret för kultur- och fritids nyhetsbrev

RSS för nyheter, driftinformation och lediga jobb och tomter

Det finns tre olika RSS-flöden att prenumerera på från Mariehamns stad. För att prenumerera på ett RSS-flöde behöver du en RSS-läsare. Varje ny publicering presenteras i en version till din RSS-läsare så fort de publiceras. För att prenumerera på publikationer från staden:

  1. Klicka på den länk till det RSS-flöde du vill följa:
  2. Kopiera den långa url-adressen som visas i adressfältet i webbläsaren. 
  3. Gå till din RSS-läsare eller program/app och skapa din prenumeration där, med hjälp av url-adressen du kopierat.

Prenumerera på upphandlingar 

Stadens webbtjänst för avtal och upphandlingar är e-Avrop. Skapar du ett konto i tjänsten får du möjlighet att prenumerera på kommande upphandlingar och förändringar i aktuella avtal, utan kostnad.

Prenumerera på upphandlingar visa sidan e-Avrop

Prenumeration på nyheter och driftinformation

Du kan få nyheter och driftsinformation som e-postmeddelanden när de publicerats på Mariehamns stads webbplats. Du anmäler dig via formuläret nedan, ange din e-postadress, kryssa för de kategorier du vill prenumerera på och klickar sedan på knappen Prenumerera. Du får sedan ett meddelande till din e-post med info om hur du bekräftar prenumerationen. 

Här kan du också avbeställa din prenumeration. Du anger bara din e-postadress, kryssar för de kategorier du önskar avbeställa och klickar på knappen Säg upp prenumeration.

Webbformulär för prenumeration

Prenumerantens e-postadress.
Hantera dina prenumerationer på nyhetsbrev
Markera de nyhetsbrev som du vill prenumerera på.
Skapad
Publicerad
Uppdaterad

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Mariehamns stad cannot guarantee the accuracy of the translation.