Nyheter

Sommarjobb för 68 ungdomar

Den här sommaren finansierar staden sommarjobb för 68 ungdomar. Arbetsplatserna återfinns både inom olika delar av stadens egen organisation och ombord på fartyget Pommern, i turistinformationen samt...

Våra öppettider i sommar

De flesta kanslier och verksamheter har öppet som vanligt under sommarmånaderna, men några har stängt en period. Här ser du en sammanställning över avvikande öppettider.

Kurs i Heta arbeten

Kursdagar:    Måndag den 30 augusti, måndag den 20 september, måndag den 20 september, måndag den 25 oktober och måndagen den 15 november (välj ett tillfälle). Kurstid:         08.00-16.00 Kursplats...

Mariehamn ställer om till nationell maritim fest

Det blir en maritim folkfest i Mariehamn den 22–25 juli 2021 med mat, dryck, försäljning och underhållning. Däremot kommer staden inte att stå värd för Tall Ships Races i år. 

Sommarjobbssedel

Mariehamns stad erbjuder företag sommarjobbssedlar för att underlätta för unga mariehamnare att få arbete i den egna hemkommunen.
Publicerad 8.2.2021
Uppdaterad 29.4.2021

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Mariehamns stad cannot guarantee the accuracy of the translation.