Baltichallen

Baltichallen ligger i södra Mariehamn och används för både inom- och utomhusaktiviteter. Främst används hallen för bollsporterna: innebandy, handboll, basket, volleyboll som fotboll (futsal). Även boule kan spelas i Baltichallen, då med mattor anpassade just för det ändamålet. Här finns också fem planer för badmintonspel.

Den totala spelytan i hallen är 42 × 42 meter. Här finns både två parallella innebandy- och handbollsplaner och en centrumplan linjerad för dessa sporter. En teleskopläktare med plats för 444 personer kan användas. Hallen är utrustad med sex omklädningsrum, liksom sammanträdesrum och cafeteria. Baltichallen används flitigt för olika träningsläger.

Hallen har passersystem installerat och kan tidvis vara obemannad. Tillträde sker då med hjälp av passerkod eller passerkort. 

Intill Baltichallen finns två fullstora fotbollsgräsplaner och en 1,85 km lång belyst motionsslinga med skidspår vintertid.

Öppettider

Måndag-torsdag kl. 08.00 - 22.30

Fredag-söndag kl. 08.00 - 20.00.

I samband med större helger kan avvikande öppettider gälla. Se aktuella bokningar och lediga tider via webbokningen.

Hyr Baltichallen för evenemang

Baltichallen kan även bokas för evenemang som mässor, konferenser, konserter och andra publika event. Stora intagsdörrar och taktstolskonstruktionen, som tillåter fästen i taket, underlättar för dig som arrangör. 

Läs mer om att boka någon av Mariehamns stads lokaler.

Sidan uppdaterades