Bollhalla

Bollhalla är en specialhall för racketsporter och gymnastik. I Bollhalla kan du spela badminton och tennis. Här finns även en fullt utrustad gymnastiksal. Hallen ligger i norra Mariehamn, ca 4 km från centrum.

De tre stadsföreningarna Mariehamns Lawn Tennisklubb (MLK), BK Smash badmintonverksamhet och Mariehamns Gymnastikförening (MGF) bedriver alla verksamheter i hallen. 

Spottider i för badminton

Nu kan du boka spottider för badminton i Bollhalla. De betyder att lediga tider kan bokas ca. 24 timmar i förväg till ett lägre pris. Bokningen kan endast göras via webbokningen och kräver inloggning.

Badminton för 9 euro per timme och bana. För att erhålla de lägre priset skall man välja de banor som har /spot i slutet på namnet. En spotbokning är ej avbokningsbar. 

Bokning av tennisbanorna

Mariehamns lawn-tennisklubb har hand om bokningen av tennisbanorna inne samt grusbanorna vid Bollhalla. För bokningar och mera information besök deras hemsida.

Öppettider badminton och gymnastiksalen

Måndag-torsdag kl. 07.00-22.00
Fredag kl. 07.00-20.00
Lördag 09.00-18.00
Söndag kl. 09.00-20.00

I samband med större helger kan avvikande öppettider gälla, se mera under hitta snabbt. Hallen är obemannad, för tillträde krävs passerkort eller passerkod. 

 

Sidan uppdaterades