Idrott och fritid

För dig som bor i Mariehamn är fritiden nära. Här finns ett varierat utbud av fritids- och idrottssysselsättningar. De lättillgängliga idrottsanläggningarna håller god klass och ger utrymme för många sporter, alltifrån tennis till styrketräning eller ishockey.

För dig som exempelvis sysslar med ridsport finns ridhuset Sleipner på Espholm och för dig som vill simträna eller bara njuta av en stund i äventyrsbadet finns badhuset Mariebad invid Slemmerns strand.

Här finns dessutom gott om promenadvägar och motionsspår, badplatser och fiskeområden. Är du intresserad av att odla finns trädgårdslotter att hyra och för dig med egen båt går det bra att hyra båtplats av staden. För de yngre finns ungdomsgårdarna som träffpunkter kvällstid.

Aktuellt och nyheter Se fler nyheter

Evenemang

Världens bästa Allan

Söndagskult: Den svenska entertainduon KG Malm och Lucas Stark sjunger Allan Edwall på stadsbiblioteket söndagen 30 oktober k... [Läs mer]

Evenemang

Guldfest på torget

Mariehamns stad och Ålands landskapsregering bjuder in till guldfest på torget måndagen den 24.10 kl. 19.00. [Läs mer]

Evenemang

Beethoven i Sverige

Anders Gabriel Sundström berättar om sin bok och spelar även lite musik av Beethoven på Mariehamns stadsbibliotek på... [Läs mer]

Sidan uppdaterades av Anders Ahlström