Sommar-kommunikatör

SEASTOP är ett EU- finansierat projekt inom Central Baltic-programmet. Projektets mål är att höja servicenivån i sammanlagt 21 gästhamnar i Stockholms, Ålands och Åbolands skärgård.  Mariehamns stad är projektpartner med ansvar för Sjökvarteret och Bomarsunds gästhamn.

I rollen som sommar-kommunikatör i SEASTOP projektet kommer du i första hand att arbeta i Sjökvarteret i Mariehamn. Där bidrar du till att gästerna får en trygg, säker, meningsfull och rolig dag. Du arbetsleds av Sjökvarterets vd Mikael Kraft. 

Exempel på arbetsuppgifter:

  • På ett insatt och kunnigt sätt informera om projektet SEASTOP
  • Erbjuda utmärkt service, med viljan att göra det lilla extra för gästen 
  • Informera besökare i hamnarna om ”Sumpen- skärgårdsspelet” med syfte att öka antalet spelare
  • Dela ut broschyrer
  • Visst underhåll och städning ingår också
  • Eventuellt kommer du att utföra liknande arbetsuppgifter i andra åländska gästhamnar som ingår i projektet.

Vi söker dig som har ett stort intresse och engagemang för att bidra till besöksnäringen. Du gillar att möta nya människor. Du vet vad bra service är och du får gärna ha erfarenhet från liknande jobb. Du tycker om ett högt tempo och intensiva perioder. Du talar flytande engelska och gärna finska. Marin kompetens är inget krav, men det är meriterande. I övrigt vill vi att du har ett stort intresse för båtliv, god serviceanda och goda sociala egenskaper. 

Som person är du ansvarstagande, strukturerad och van att hantera dina arbetsuppgifter på ett professionellt sätt. Du trivs med att hjälpa andra och har god serviceanda. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och din förmåga att arbeta självständigt. 

Anställningen är en visstidsanställning och vi hoppas hitta dig som kan arbeta från 15 juni till och med 15 augusti 2020. Tillträde enligt överenskommelse. Arbetstiden är max 30h/vecka. 

Observera att de två platserna kan tillsättas löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Absolut sista ansökningsdag är fredagen den 12 juni. Du ansöker genom att skicka e-post till terese.flojt@mariehamn.ax . Berätta om dig själv och vad som gör dig lämpad för uppdraget.

 

Sidan uppdaterades