Ledande socialarbetare

Avdelningen för socialservice söker en ledande socialarbetare

Vi erbjuder ett mångsidigt och utmanande arbete genom en tjänst som ledande socialarbetare med ansvar för handikappservice, vuxensocialt arbete och integration.

Du har förmansuppgifter innefattande planering och verksamhetsutveckling samt arbetsledning för en arbetsgrupp på i dagsläget fyra personer. Du ansvarar för att socialarbetets service löper bra och smidigt. Du har till viss del eget klientarbete.

Vi söker dig som är initiativrik och positiv med mångsidig erfarenhet av socialt arbete. Vi förutsätter goda förmans- och ledarfärdigheter, flexibilitet och förmåga till organisationsledning i förändringssituationer samt kännedom om verksamhetens lagstiftning. Tidigare arbetserfarenhet av förmansuppgifter, socialarbete, handikappservice och stödande av integration är meriterande. Du har goda språkkunskaper i svenska i både tal och skrift. Övriga språkkunskaper är meriterande.

Tillträde: Från 1.4.2020 eller enligt överenskommelse.

Behörighetskrav:  Socialarbetare enligt FFS 804/92

Ansökan med CV inlämnas senast: 27.2.2020 kl. 15.00 till socialkansliet@mariehamn.ax 

Adress: Socialserviceavdelningen, Skarpansvägen 30, 22100 Mariehamn

För mer information: Socialservicechef Mikaela Brandt, tel. 018-531 719 eller e-post mikaela.brandt@mariehamn.ax eller socialchef Susanne Lehtinen, tel. 018-531 701 eller e-post susanne.lehtinen@mariehamn.ax                           

 

Sidan uppdaterades