Anläggningsskötare till kultur- och fritidssektorn

Anläggningsskötarplatsens placering är på Idrottsgården där vi har café, bowlinghall, styrkehall, judohall och idrottshall med tillhörande scen.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna är underhålls- och servicearbete på anläggningen. Arbetet innebär driftsansvar för bowlinghallen, styrkehallen samt övriga utrymmen. I arbetsuppgifterna ingår även kassa-, café- och receptionsarbete samt att använda bokningsprogram, kassaprogram och de centrala dataprogrammen inom Kultur- och fritidssektorn. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är praktiskt lagd, trivs med att jobba i team, har en god samarbetsförmåga, god social förmåga samt trivs med kundkontakt och kundservice.

Behörighetskrav för platsen är erfarenhet av underhållsarbete och fastighetsskötsel, god kännedom om maskiner och annan teknisk utrustning samt datakunskap. I ditt arbete träffar du många besökare så det krävs att du är serviceinriktad och har ett öppet och utåtriktat sätt. Eftersom det är en liten arbetsplats har varje individ ett ansvar för arbetsklimatet, därför bör du vara relationsskapande och lätt att samarbeta med.

Arbetstid

Arbetstiden är 100% tillsvidare och omfattar kvälls- och helgarbete. Viss arbetstid kan även utföras på de övriga idrottsanläggningarna inom Mariehamns stad.

Tillträde 01.12.2020 eller enligt överenskommelse.

Ansökan

Välkommen med din ansökan inklusive CV senast den 21.09.2020 till:

Mariehamns stad, kultur- och fritidssektorn, PB 76, 22101 Mariehamn eller kim.berglund@mariehamn.ax

Skriv i ämnesfältet eller märk ansökan med ”Anläggningsskötare”.

För mer information kontakta enhetsledare Kim Berglund tel. 018 - 531 431.

Sidan uppdaterades