Seniorpunkten

En träffpunkt för dig som är över 65! Vi håller öppet för gratis drop in måndag till fredag kl. 12-16. Det erbjuds även olika eftermiddagsprogram.

Är du en hemmaboende senior som bor i Mariehamn och är 65 år eller äldre? Då kan du besöka Seniorpunkten, en öppen verksamhet där du kan träffa andra seniorer - det är helt gratis och du kan kika in när du vill under öppettiderna.

Öppettider

Måndag - fredag kl. 12 – 16.
Lokalen finns på Norragatan 11 (mittemot Mathishallen).

Eftermiddagsprogram 

Måndagar kl. 14-15 - Kropp & Knopp
På måndagar ägnar vi oss åt aktiviteter som stärker kroppen och/eller knoppen!

Tisdagar kl. 14-15 - Musik & choklad
Öppen arena för dig som tycker om att spela, sjunga eller lyssna till musik, samtidigt som vi njuter av kaffe och choklad.

Onsdagar kl. 14-15 - Viliga onsdag
Mitt i veckan aktiverar vi oss med någon "vilig" gemensam aktivitet.

Torsdagar kl. 14-15 - Torsdagstimmen
Vi lyssnar på föreläsningar, deltar i evenemang eller tar del av berättelser. Föreläsningarna ger information om vad som är bra att känna till för seniorer som bor i Mariehamn.

Fredagar kl. 14-15 - Härliga fredag
Fredagar firar vi med att låta spontaniteten styra och vad som helst kan hända på Seniorpunkten dessa dagar!

Målet med Seniorpunkten är att öka delaktigheten och minska ensamheten. Innehållet utgår från besökarnas önskemål. Verksamheten är ett projekt som pågår under perioden 20.3.2019-31.12.2020.

Vi tar gärna emot nya idéer på aktiviteter. Är du dessutom intresserad av att leda en aktivitet finns möjlighet att vara kursledare. Det kan till exempel vara en diskussionsgrupp, en kurs eller annan social aktivitet. Vi hjälper dig att komma igång. 

Välkommen till Seniorpunkten!

Sidan uppdaterades