Föreningsmässan för stora och små, kom och prova på!

Föreningsmässa i Baltichallen

Föreningsmässan 11 mars är ett tillfälle för åländska föreningar att visa upp sin verksamhet och locka nya medlemmar. Både föreningars deltagande och besökares inträde är gratis!

Föreningar är ett viktigt sammanhang för det åländska samhället där man skapar meningsfulla kontakter, bygger vänskap och bidrar till samhället. Mässan är en träffpunkt för ålänningar och nya ålänningar, som vill veta mer om det åländska föreningslivet.

Anmäl din förening 

Nu har er förening möjlighet att komma med på Föreningsmässa lördagen den 11 mars kl. 10–16. På mässan kan ni visa upp er verksamhet och locka nya medlemmar som kan bidra med nya idéer och vara med och utveckla verksamheten. 

Deltagandet är gratis! Sista dagen för anmälan är tisdagen den 28 februari 2023. 

Anmäl din förening digitalt här!

Mässan planeras i samarbete mellan Ålands näringsliv, ESF projekt Vi Välkomnar Fler, Kompassen, Folkhälsans och Mariehamn stad.

 

Föreningsregister

Via vår e-tjänst kan du söka på föreningar inom kultur, idrott och fritid som hör hemma i Mariehamn. Sök på namn eller typ av verksamhet. Föreningsregistret upprätthålls och uppdateras av föreningarna själva.

Skapad 18.1.2023 09:36
Publicerad 18.1.2023 10:48
Uppdaterad 18.1.2023 15:54

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Mariehamns stad cannot guarantee the accuracy of the translation.