Höghus på Lotsgatan

Hyra bostad

I Mariehamns stad finns det en bostadskö till hyreslägenheter som är landskapsbelånade. Lägenheterna hyrs ut av fastighetsbolagen Marstad och Dalnäs som har över 600 lägenheter av olika storlekar runt om i Mariehamn.

Lediga lägenheter i Marstad fördelas via deras bostadskö. Om du är intresserad av att hyra en lägenhet ska du fylla i en ansökan på Marstads hemsida, där finns också information och bilder på bostäderna. Lägenheterna finns både i traditionella större bostadshus, men också i mindre hus som inrymmer endast några lägenheter.

Det finns också privata fastighetsägare som hyr ut lägenheter i Mariehamn. Privata fastighetsägare som erbjuder hyreslägenheter hittar du till exempel i båda lokaltidningar, Ålandstidningen och Nya Åland. Där kan du även själv annonsera om att önska hyra bostad.  

En annan plats att söka bostad på är Bosidan, en oberoende webbplats som samlar information om tillgängliga bostäder på Åland, både hyresbostäder och bostäder som är till salu.

Skapad 15.2.2021 12:15
Uppdaterad 19.3.2021 16:48

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Mariehamns stad cannot guarantee the accuracy of the translation.