Höghus på Lotsgatan

Hyra bostad

I Mariehamn finns det en bostadskö till hyreslägenheter som är landskapsbelånade. Lägenheterna hyrs ut av fastighetsbolagen Marstad och Dalnäs som har över 600 lägenheter av olika storlekar runt om i Mariehamn.

Lägenheterna finns både i traditionella större bostadshus, men också i mindre hus som inrymmer endast några lägenheter. Lediga lägenheter i fastighetsbolaget Marstad fördelas via deras bostadskö. Om du är intresserad av att hyra en lägenhet ska du fylla i en ansökan på Marstads webbplats, där finns också information och bilder på bostäderna samt kontaktuppgifter till Marstad.

På webbplatsen ÅlandLiving och deras sida Hyra boende på Åland finns information om fler bolag som hyr ut bostäder och olika hyresvärdar.

Det finns också privata fastighetsägare som hyr ut lägenheter i Mariehamn. Privata fastighetsägare som erbjuder hyreslägenheter hittar du till exempel i båda lokaltidningar, Ålandstidningen och Nya Åland. Där kan du även själv annonsera om att önska hyra bostad.  

Skapad 15.2.2021 12:15
Publicerad 15.2.2021 12:15
Uppdaterad 10.3.2023 12:21

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Mariehamns stad cannot guarantee the accuracy of the translation.