Medis kurswebb

Alla aktuella kurser finns på Medis kurswebb. Där kan du skapa ett konto för att anmäla dig till kurser under anmälningsdagarna och hålla reda på vilka kurser du redan är anmäld till.

Du kan anmäla dig dygnet runt via Medis kurswebb och du får besked direkt om du har fått plats på kursen eller är på väntelista. Om du är på väntelista kontaktar vi dig så fort en plats på kursen blir ledig. Aktuella anmälningsdagar finns på sidan Kurser och kursanmälan.

Testa gärna i god tid före anmälningsstarten att du har inloggning till kurswebben om du vill anmäla dig via den.  Det finns alltid en testkurs under Allmänna ämnen där du kan prova anmäla dig.

Så här anmäler du dig via Medis kurswebb

 1. Skapa ett konto på Medis kurswebb och logga in. 
  För att kunna anmäla dig till en kurs via webben behöver du ett användarnamn och ett lösenord som du väljer när du registrerar dig. Om du har glömt ditt lösenord kan du få det skickat till din e-postadress genom att klicka på Logga in.
   
 2. Välj kurs i ämneslistan och klicka på “Anmäl dig till denna kurs”.
  Observera att du inte är anmäld till kursen förrän du har bekräftat din anmälan.
   
 3. Var uppmärksam på meddelandet du får när du har anmält dig.
  Är du antagen till kursen eller är du på väntelista? Vi skickar inte ut några fler bekräftelser. Om du är på väntelista kontaktar vi dig så fort en plats på kursen blir ledig. Kontrollera att dina kontaktuppgifter stämmer.

Medis kansli

Medborgarinstitutet, bildningssektorn
Styrmansgatan 1
Skapad 9.2.2021 08:41
Uppdaterad 25.8.2021 14:05

This is a service provided by Google Translate. Please note that by using it, Mariehamns stad cannot guarantee the accuracy of the translation.