Vik. Socialhandledare 50%

Till Tallbacken

Tallbacken är ett skydds- och familjeboende och ett barn- och ungdomshem som tar emot boende i alla åldrar. Vi arbetar för att alla boende ska få den hjälp och trygghet de behöver för att ha förutsättningarna att sedan ta sig vidare från Tallbacken.

Vi söker dig som är intresserad av ett omväxlande arbete där du träffar människor i olika skeden av livet och med olika behov av hjälpinsatser. Du trivs med att arbeta självständigt och som en del av gruppen. Tillsammans arbetar vi i en hemlik miljö för att skapa den trygghet och vardag som de boende behöver.

Anställningen är ett vikariat i periodarbete under perioden 01.01-31.12.2019 med eventuell möjlighet till förlängning. Prövotid på 4 månader. Tillträde: 1.1.2019 eller enligt överenskommelse

Straffregisterinformation ska uppvisas innan platsen tillträds.

Behörighetskrav för platserna är lämplig högskoleexamen inom det sociala området samt arbetserfarenhet av krisarbete inom våld i nära relationer. Vi ser fram emot sökanden från alla kön!

För mer information: Tallbackens föreståndare Linda Nordmyr, tel. 531 305 eller linda.nordmyr@mariehamn.ax eller till socialservicechef Cecilia Berndtsson, tel. 531 719 eller cecilia.berndtsson@mariehamn.ax

Ansökan lämnas in senast: 23.11.2018 kl. 15.00
Adress: Socialserviceavdelningen, Skarpansvägen 30, 22100 Mariehamn eller socialkansliet@mariehamn.ax 
Märk ansökan: Tallbacken

Sidan uppdaterades