Biträdande städarbetsledare

Till lokalserviceavdelningen i Mariehamns stad söker vi en biträdande städarbetsledare

Du är personen som brinner för utveckling, förnyelse och är en sann men realistisk entreprenör. Du är personen som gillar att vara med där det händer (spindeln i nätet), du älskar att vara produktiv och skapa och utveckla med fokus både i medarbetar och kund perspektiv.

Du har förmågan att hantera stress, du är social och lyhörd och besitter förmågan att inspirera människor i din omgivning.  Du värderar ordning och reda, du är social, lyhörd och pedagogisk och uppskattar att få lära ut. Du är den som inte sitter med armarna i kors,  utan är den som tar vara på gamla idéer och utvecklar dem till något bättre.

Utbildning inom lokalvård är meriterande men vi värdesätter högt personliga egenskaper. Dina arbetsuppgifter är att i ett nära samarbete vara med och utveckla verksamheten, projekt arbeten, organisera och leda interna skolningar inom lokalvård. Du innehar egna lokalvårdssysslor men det ingår även att avlasta inom avdelningen vid sjukdomar och semesterperioder mm.  Tjänsten är ordinarie fulltid.

Ansökan till tjänsten inlämnas senast: 18.4 2019 kl 10.00 ulrika.carlsson@mariehamn.ax.

Frågor ställs till Ulrika Carlsson 018-531 229

 

 

 

Sidan uppdaterades