Driftstekniker till fastighetsavdelningen

Välkommen att arbeta i vårt team på fastighetsavdelningen i Mariehamn.

Om Mariehamn

Mariehamn, Ålands enda stad med knappt 12 000 invånare. Närheten till naturen och skärgården finns alldeles runt hörnet. Det ger dig förutsättningar att ha mer tid över till allt det viktiga vid sidan av ditt jobb så som familj och vänner, kulturliv, butiker och service.

Dina erfarenheter
Vi söker dig som har teknisk yrkesexamen inom fastighetsteknik eller el, samt god förtrogenhet med fastighetsunderhåll och teknik. Vi vill att du har tidigare arbetserfarenhet inom området och har god överblick över tekniska system i byggnader. Du behöver också ha vana av att arbeta i projektform.

Din roll
I din roll kommer du i huvudsak att arbeta med tillsyn och underhåll av tekniska system i våra fastigheter. Du kommer att arbeta både på fastighetsavdelningens kontor och på Mariebad som tekniskt ansvarig. Arbetet som utgår från fastighetsavdelningens kontor omfattar bl.a. fastighetsskötaruppgifter samt att bistå driftingenjören vid projektarbeten. 

Dina egenskaper
Som person ska du vara strukturerad, noggrann, ansvarstagande, flexibel och ha god social kompetens samt vara beredd att smutsa ner händerna när så krävs.

Om organisationen
Fastighetsavdelningen består av 10 personer, ingår stadens infrastruktursektor och förvaltar 60 fastigheter på totalt ca 90 000 m2 i Mariehamn.

Din ansökan
För mer detaljerad beskrivning kontakta fastighetschef David Janson, tel. 018-531 520 eller david.janson@mariehamn.ax
Ansökan kan lämnas skriftligen till Fastighetsavdelningen, Elverksgatan 1, AX-22 100 Mariehamn eller som e-post till david.janson@mariehamn.ax
Ansökan ska vara märkt "driftstekniker" och vara oss tillhanda senast onsdagen den 2 maj 2019.

Sidan uppdaterades