Projektledare

Medborgarinstitutet i Mariehamn söker medarbetare till EU-projektet Flex-In – en flexibel väg till inklusion.

Projektet producerar nätbaserat kursmaterial i svenska för inflyttade, där det ingår kursmaterial om Åland och det åländska samhället. Det framtagna materialet skall sedan användas i kurser i svenska som andraspråk på nivåerna A1, A2 och B1. Projektets syfte är ta fram ett flexibelt kursupplägg för vuxna inflyttade som av olika orsaker inte har möjlighet att delta i andra kurser. Projektet anordnar även evenemang och föreläsningar för att främja förståelsen för inflyttade.

Till projektet söker vi nu en

  • Projektledare

Projektledarens främsta arbetsuppgift är att leda produktionen av nätbaserat studiematerial. Till arbetsuppgifterna hör resursplanering, budgetering, rapportering, statistikhantering, redovisningskontroll, IT-administration, IT- och layoutansvar, evenemangsplanering, samt marknadsföring.

Arbetet förutsätter kunskaper i projektledning och vi ser gärna att du har goda IT-kunskaper. Du bör även vara bekant med grundläggande redovisning. Vi värdesätter också erfarenhet av bildhantering, inspelning av ljudfiler och filmproduktion. Som person tar du initiativ samt är flexibel och drivande. Du är aktiv och löser problem på ett kreativt sätt samt har god samarbetsförmåga.

Erfarenhet av nätbaserat studiematerial är meriterande.

Anställningstid: 1.1.2018 – 31.12.2019 (eller enligt överenskommelse).
För anställningen tillämpas prövotid.

För mera information: Maria Sommarström, tel. +358 (0)18 531 644,
+358 (0)40 822 76 34 eller e-post maria.sommarstrom@mariehamn.ax

Ansökan med CV lämnas till rektor Siv Ekström senast: 18.12.2017 kl. 15.00.

Adress: Medborgarinstitutet, Styrmansgatan 1, 22100 Mariehamn eller e-post siv.ekstrom@mariehamn.ax 

Projektet finansieras av medel från Europeiska socialfonden, Landskapet Åland och Svenska litteratursällskapet i Finland, Bo Backströms fond.
 
      
  

Sidan uppdaterades