Seniorpunkten

En träffpunkt för dig som är över 65! Vi håller öppet för gratis drop in måndag till fredag kl. 12-16. Det erbjuds även olika eftermiddagsprogram.

Är du en hemmaboende senior som bor i Mariehamn och är 65 år eller äldre? Då kan du besöka Seniorpunkten, en öppen verksamhet där du kan träffa andra seniorer - det är helt gratis och du kan kika in när du vill under öppettiderna.

Öppettider

Måndag - fredag kl. 12 – 16.
Lokalen finns på Norragatan 11 (mittemot Mathishallen).

Eftermiddagsprogram 

Måndagar kl. 14-15 - Äntligen måndag
Vi piggar upp måndagen med någon rolig gemensam aktivitet såsom t.ex. bingo, kortspel eller skrattar åt fräcka vitsar!

Tisdagar kl. 14-15 - Musik & choklad
Vi sätter oss bekvämt, slappnar av och lyssnar på musik av olika de slag samtidigt som vi njuter av kaffe och choklad.

Onsdagar kl. 14-15 - Balans & styrka
Lättare aktivitetspass för att stärka den fysiska funktionsförmågan.

Torsdagar kl. 14-15 - Torsdagstimme
Vi lyssnar på föreläsningar, deltar i evenemang eller tar del av berättelser. Föreläsningarna ger information om vad som är bra att känna till för seniorer som bor i Mariehamn.

Fredagar kl. 14-15 - Härliga fredag
Vi dukar upp ett långbord och fikar tillsammans. Om andan faller på så lyssnar vi på lite musik eller underhåller oss med frågesport.

Målet med Seniorpunkten är att öka delaktigheten och minska ensamheten. Innehållet utgår från besökarnas önskemål. Verksamheten är ett projekt som pågår under perioden 20.3.2019-31.12.2020.

Vi tar gärna emot nya idéer på aktiviteter. Är du dessutom intresserad av att leda en aktivitet finns möjlighet att vara kursledare. Det kan till exempel vara en diskussionsgrupp, en kurs eller annan social aktivitet. Vi hjälper dig att komma igång. 

Välkommen till Seniorpunkten!

Sidan uppdaterades