Publicerad den Evenemang

Läskonditionspasset

Biblioteken på Åland håller i en kampanj 19 oktober - 19 november med syfte att sprida läsglädje och motionsglädje över hela Åland.

I höst kör biblioteken på Åland Läskonditionspasset för tredje året i rad, delta och få fina förmåner! Hämta ett Läskonditionspass från ditt bibliotek (hämtas ut allra senast 24 oktober). Läs och rör på dig varje dag under hela kampanjen 19 oktober - 19 november och fyll i ditt pass. Du kan läsa tyst för dig själv, läsa högt för någon annan eller lyssna på högläsning. Du både läser och motionerar en lagom stund varje dag. För barn räknas även utelek som motion. Om du är sjuk eller har förhinder någon dag använder du time-out-symbolen. Du får ha max fem time-out-symboler i ditt pass. Kanske det kan bli extra mycket läsning istället om förkylningen slår till.

Vi är glada och stolta över att kunna presentera en familj och en arbetsplats som inspiratörer i år. Det är familjen Waller och Mariehamns Tryckeri som utmanar oss alla att läsa och röra på oss. Utmana din familj, dina vänner eller din arbetsplats du också! Kom med på Läskonditionspasset!

Läs mer om kampanjen på bibliotek.ax

Sidan uppdaterades