Publicerad den Organisation och arbete

Nyhetsbrev

Mariehamns stads kultur- och fritidssektor lanserar nyhetsbrev för alla som vill få direkt information om vad vi har på gång. Genom nyhetsbreven ges aktuell info direkt i prenumeranternas inkorg.

Via nyhetsbrevet mejlar vi ut aktuell information om allt från evenemang till bidragsansökningar. Brevet publiceras regelbundet högst en gång i månaden eller när vi har någonting speciellt att informera om. Det finns även en arkivfunktion så att man kan läsa äldre brev som mejlats ut.

Nyhetsbrevet är ett komplement till våra övriga informationskanaler som hemsida och sociala medier.

Nyhetsbrevet finns i två kategorier Bibliotek & kultur samt Idrott & ungdom.

Bibliotek och kultur håller dig uppdaterad med kulturevenemang samt ger information om vad som händer i stadsbiblioteket. Föreningar får information om bidrag som kan sökas. 

Idrott & ungdom håller dig informerad om vad som händer inom stadens idrottsanläggningar, ungdomsgårdar, motionsspår och utegym. Information ges också om bidrag för föreningar.

Man prenumererar på nyhetsbrevet via Mariehamns stads hemsida på sidorna för Idrott & ungdom och Bibliotek & kultur. Det är enkelt att prenumerera och att avprenumerera på tjänsten.

Sidan uppdaterades