Publicerad den Evenemang

Stadsdirektör på auktion

Nu kan du buda på egen tid med vår stadsdirektör. Barbara ställer upp i auktionen som hålls av SteelFM-hjälpen, för att samla in pengar till Rädda Barnen på Ålands Barnfond.

Fram till och med 22 december kl. 15.00 kan du buda på en löprunda med Mariehamns stads stadsdirektör Barbara Heinonen. Aktuellt bud och möjlighet att buda finns på hemsidan för SteelFM-hjälpen.

Under löprundan kan ni kan prata om allt mellan himmel och jord. Men det behöver inte vara en löprunda, du kan exempelvis utmana Barbara på ett minimaraton eller vandra i lugn takt längs sjöpromenaden eller bland byggnaderna i staden. Det är du som bestämmer plats, tid och längd när och om du vunnit auktionen.

Vinnande bud för löprundan och de övriga auktionerna samt inbetalningar och bidrag i kampanjen går oavkortat till Rädda Barnen på Ålands Barnfond. Fonden stödjer barn och deras föräldrar, på Åland, vars inkomster inte täcker det nödvändigaste. De som kanske ofta hamnar utanför möjligheten att få annat ekonomiskt stöd. Insamlingen började den 4 december och avslutas med SteelFMs direktsända maratonsändning ifrån en "glasbur" på torgscenen där kulmen blir musikfyrverkerierna under Mariehamns stads nyårsfirande.

Detta visste du kanske inte om stadsdirektören

Barbara har 16 års erfarenhet av kommunalpolitiken i Pargas.

Barbara har haft många olika arbeten, bland annat receptionist, baderska, städerska, väktare, lärarvikare för klass 2 samt arbetat inom utsökning, till och med inom fogdeämbätet på Åland.

Familjen består av Barbara, hennes man och fyra barn på 18 till 26 år.

Sedan deltagandet i Stockholm maraton 2004 är fritidsintresset långdistanssporter, med flera triathlon avklarade både i Finland, på Åland och i Sverige, Iron Man i Köpenhamn, Vasaloppet, Vätternrundan och även vandring upp för Sveriges högsta berg Kebnekaise och Afrikas högsta berg Kilimanjaro.

Sidan uppdaterades