Idrott och ungdom juni 2017

 

 

Nyhetsbrev om idrott och ungdom

Juni 2017
 

 

Badhuset Mariebad
 

Hej och välkomna till det trevliga badhuset Mariebad. Sommaren har kommit redan och turisterna är här. Badhuset har en mycket populär simstrand med några beachvolleyplaner och ett antal solstolar som man kan låna. Turisttåget anländer till badet med jämna mellanrum eller så går det att promenera en knapp kilometer till badhuset eller stranden från centrum. I badhuset ligger en restaurangen som erbjuder allt från varma maträtter till glass.
 
Mariebad håller fortfarande på sitt badshorts förbud. Det betyder att alla shortsmodeller är förbjudna.  Det har visat sig vara ett bra beslut. Vi kan hålla en väldigt god kvalitet på vårt badvatten inomhus. Mariebad försöker under vår och sommar också att alla badgäster skall följa de föreskrivna hygienreglerna, nämligen att tvätta hela kroppen innan man går i bassängerna. På det sättet hjälper du till att hålla den goda vattenkvalitén.Vi lånar ut godkända badbyxor mot en pant i receptionen, om du har behov.

 
 

Utegym och motionsspår
 

Lagom till midsommar har utegymmet vid Baltichallen och Ytternäs sportfält kompletterats med ett redskap till. Även utegymmet vid Idrottsparken kommer förnyas under hösten. Du kan läsa mera om utegymmen på stadens hemsida

Motionsspåren kommer under slutet av sommaren få nya LED-armaturer monterade. 
 

Kansliet stängt
 

Kultur- och fritidskansliet håller semesterstängt under tiden 17-30.7 (vecka 29-30). Kansliet hittar ni på stadsbibliotekets andra våning. 
 

Gymnastiksalen i Bollhalla
 

Från och med 1.7.2017 tar Mariehamns gymnastikförening r.f. (MGF) över gymnastiksalen i Bollhalla och sköter om städning och uthyrningen av hallen. Tennisbanorna i Bollhalla sköts sedan tidigare av Mariehamns Law-tennis klubb r.f.
 

 

Idrottsgården 

Idrottsgården har sommarstängt mellan 23.6-6.8.2017

Glad midsommar önskar personalen vid kultur- och fritidssektorn

 
 
 
 
 
 
Sidan uppdaterades