Idrott och ungdom april 2017

 

Nyhetsbrev om idrott och ungdom

April 2017
 

 

Kom till oss!

Bokning av utrymmen i Idrottsgården, Baltichallen, Bollhallas badmintonbanor, Islandia, Mariebad och Ytternäs skola för tiden september 2017 - april 2018 skall var oss tillhanda senast 15 maj. 

Strandnäs skola (södra) kan bokas endast för höstterminen 2017. 

Blanketter finns på stadens hemsidan, du kan även besöka Idrottsgården, Mariebad eller kultur- och fritidskansliet på stadsbibliotekets andra våning. 

Bokningar inlämnas till Kultur- och fritidssektorn, Strandgatan 29 (stadsbiblioteket), 22100 Mariehamn. För mer information kontakta Marina Rehnberg tel. 531 437 

 

Ny version av webbokningen

I slutet av mars lanserade kultur- och fritidssektorn en ny version av webbokningen för idrottsanläggningarna och ungdomsgårdarna. Nya versionen är anpassad för mobiler och surfplattor men ger också dig som kund möjlighet att själv registrera dig hos oss och direkt börja boka utrymmen.

Kultur- och fritidssektorn har sedan tidigare e-tjänster för ansökan om föreningsbidrag och föreningsregister på webben. 

 

Spela badminton i Baltichallen för 9 euro timmen

Tisdagen den 18 april öppnar vi möjligheten för alla att spela badminton i Baltichallen för endast 9 euro per timme. Badminton spelas på plan 2 i Baltichallen där det finns totalt 5 badmintonbanor. Mellan mitten av april till slutet av augusti kommer det vara möjligt att spela badminton i Baltichallen på tisdagar och söndagar mellan kl. 8.00 - 20.00. 

Banorna bokas via webbokningen eller per telefon 531 440, 531 441 eller 531 446. 

 

Har du bowlat?

Idrottsgårdens personal städade i juni ifjol omklädningsrummen och äldre bowlingutrustning (så som bowlingväskor, bowlingklot, bowlingskor) togs om hand. Eftersom vi har begränsat utrymme att förvara saker önskar vi att ni senast 28 april hämtar era er äldre utrustning. Kontakta personalen för att få hjälp. Efter 1:a maj kommer kvarvarande utrustning att ges till välgörande ändamål.   

 
Du vet väl att bowlinghallen till och med april har öppet alla dagar! Måndag-fredag kl. 12.00 -22.00. Lördag-söndag kl. 10.00 - 18.00.
 
 
 
 
 
Sidan uppdaterades